logo-frantoio-web_bianco logo_hlogo_h_casavol

Staff

Dietro ad ogni cibo c’è l’amore per questa terra, la ricerca del gusto e la passione di chi ha saputo selezionare solo qualità. Anna Maria Barberini è l’artefice di tutto questo“ho iniziato con la voglia e stimolo di far nascere e germogliare dalla terra le materie prima che, trasformate, potessero dare al consumatore i gusti della tradizione. ”Jonni Guarguaglini, il figlio, ha deciso di dedicarsi all’Azienda di famiglia aggiornando la tradizione e scoprendo abbinamenti e gusti inesplorati.

“Un giorno tutti dovranno conoscere i nostri cibi”

Behind every food there is the love for the land, the research of flavor, and the passion of those who are able to select quality ingredients. Anna Maria Barberini is the creator of all of this: “I started with the desire and incentive to grow from the earth the materials that, once transformed, would give the consumers the tastes of tradition.”Jonni Guarguaglini, her son, decided to dedicate himself to the family’s business of updating tradition, discovering new combinations and undiscovered flavors.

“One day everyone will know about our food”



Anna Maria Barberini

“Ho iniziato con la voglia e stimolo di far nascere e germogliare dalla terra le materie prima che, trasformate, potessero dare al consumatore i gusti della tradizione”

“I started with the desire and incentive to grow from the earth the materials that, once transformed, would give the consumers the tastes of tradition.”



Jonni Guarguaglini

“Ho deciso di portare avanti la tradizione creata dai miei genitori, innovando con nuove ricette del gusto”

“I decided to bring forward the tradition created by my parents, innovating with new recipes of taste.”

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!